Νέο πρόγραμμα care για όλα τα νέα ecocar

 

Νέο πρόγραμμα care για όλα τα νέα ecocar

Photo © ecocar.city

Η αυτοκίνηση αλλάζει και το νέο ολοκληρωμένο πρόγραμμα οδικής βοήθειας ηλεκτρικών οχημάτων ecocar care είναι εδώ!

Η ecocar προσφέρει στους πελάτες της ένα νέο πρόγραμμα οδικής βοήθειας των ηλεκτρικών επιβατικών αυτοκινήτων ecocar city και των επαγγελματικών οχημάτων ecocar city van & ecocar city pick up, το ecocar care.

Με την αγορά κάθε νέου ηλεκτρικού οχήματος ecocar, η εταιρεία προσφέρει ΔΩΡΕΑΝ, ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα οδικής βοήθειας διάρκειας δυο ετών! Το πρόγραμμα περιλαμβάνει εξυπηρέτηση πανελλαδικά με ρυμούλκηση λόγω βλάβης ή ατυχήματος, αλλά και λόγω αποφορτισμένης μπαταρίας. Μεταφορά δηλαδή σε συνεργείο ή στο σπίτι για να συνδεθεί στο ρεύμα και να φορτίσει. Ακόμη το ecocar care προσφέρει και κάλυψη ελαστικών, με επιτόπου επισκευή (εφόσον αυτό είναι εφικτό).

Photo © ecocar.city

Θυμίζουμε πως το ecocar είναι μια ενδιαφέρουσα λύση μικροκινητικότητας που προσφέρει η εταιρία Eco Sun στην Ελλάδα. Πρόκειται για ένα μικρό ηλεκτρικό όχημα μήκους μόλις 2,24 μ. που χρησιμοποιεί ηλεκτροκινητήρα ισχύος 7,5 kW και μπορεί να κινηθεί με ταχύτητες έως 80 km/h. Το ecocar αποτελεί μια πρακτική λύση μετακίνησης εντός πόλης και έχει αυτονομία 100-120 χλμ. Είναι αποκλειστικά διθέσιο και πρακτικά μπορεί να χωρέσει παντού λόγω του μικρού του μεγέθους. Στο εσωτερικό υπάρχει δυνατότητα συνδεσιμότητας με κινητό τηλέφωνο σε ένα σύστημα με Bluetooth, χάρτες πλοήγησης και πλήρως εξελληνισμένο menu.

Το μικροσκοπικό ecocar EV1 διατίθεται σε δύο εκδόσεις ισχύος 4,7 ή 10,2 ίππων (3,5 ή 7,5 kW) και με επιλογές μπαταρίας χωρητικότητας από 6 έως 20,5 kWh. Οι τιμές ξεκινούν από μόλις 6.015 ευρώ στην έκδοση Low Speed Basic, ενώ οι εκδόσεις High Speed ξεκινούν από 7.375 ευρώ, χωρίς να υπολογίζεται η κρατική επιδότηση για τα ηλεκτρικά οχήματα. Ωστόσο διαθέσιμες είναι και ειδικές εκδόσεις για επαγγελματική χρήση, σε δύο τύπους αμαξώματος: Pick up και Van.

Photo © ecocar.city

https://trcoff.gr/news/ecocar-care/

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

2021 Hyundai Bayon SUV revealed: price, specs and release date

Διαλέγεις στρατόπεδο: 3 ή 4 κύλινδροι;

Δες το πιο πολυτελές «διαμέρισμα» με ρόδες σε τιμή …όνειρου… απατηλού!